Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG MÖTTE DIG - JESUS - PÅ VÄGEN

och vintern föll i blom!

och marken, fåglarna

träden,


fyllde min värld med sång!


Jag mötte Dig - JESUS - på vägen,

och något hände med mig; och

jag började, smått förlägen,

följa Dig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 148 gånger
Publicerad 2011-12-07 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld