Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Han sänder sin vind, då smälter det frusna"


DET FINNS STENFRUSNA HJÄRTAN

som bara Gud

kan tina.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-07 10:01



Bookmark and Share


  Akke
Ja, snart är det jul och då äter vi pepparkakshjärtan och värmer oss framför TV:n. Ha det fint!
2011-12-08

    Tea Alex
Ja, det finns människor av alla de slag, och jag tror att Gud älskar alla lika mycket. Det man brukar prata om i kristen tro är att Gud kan förvandla människor när vi ger våra liv till Honom. Det betyder inte att jag som kristen tror att jag är bättre än andra eller att jag går runt och tror mig vara förmer. Det betyder inte att jag inte har förstått att alla är lika mycket värda. Jag skulle gissa att författaren glädjs över de fantastiska löften som Bibeln ger oss. :)
2011-12-07

  Lavinia Röd
Det finns ateister, buddhister, hinduer, asatroende, muslimer och många andra med varma hjärtan och de känner kanske tillit till annat som är lika kraftfullt?
2011-12-07

  zallander
Nu är du igång igen.
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld