Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 40:6 "Allt kött är gräs och all dess härlighet som blommorna på marken"


Jag känner många som slet och arbetade

under hela sitt liv, dugliga,

starka människor


som ligger på kyrkogården nu

intill fädernas kyrka, Edefors

kyrka i Harads, i Bodens

kommun


också sådana som var

starkast bland de

allra starkaste


är där.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 154 gånger
Publicerad 2011-12-07 19:26



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Ja, då är du som folk är mest då? Alla kände väl folk som nu är begravda?
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld