Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gömmer varandra



jag gömmer mig

du gömmer dig


du gömmer mig

jag gömmer dig

vi gömmer allt som är oss



tills vi ryms...

någonstans i tiden.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-09 10:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suveränt!!!
2011-12-09

    lory
jag vet känslan ,men ni är gömmda i VARANDRA underbart
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP