Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon ringde mig och frågade vart Larz tagit vägen, saknade honom på mitt kommentatorsfält

och undrade om vi

var ovänner:


kristna bröder emellan,

ovänner?


men jag svarade som det är:

inte alls, det handlar

bara om olika

synsätt

i en


viss, bestämd, viktig fråga: försvara

frihet och liv med militärmakt,

sedan något anfallit och

hotat dem båda

eller inte


som föranlett Larz, att

markera avstånd

från mig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-09 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld