Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Goliat hånade Israels här och även David, som kom emot honom i Guds Namn.


DAVID OCH GOLIAT

Davids enkla stenslunga

hade en förtjänst

framför hela

Israels

här:


Gud rörde Sig i den!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-08 09:50



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Å nu är berättarjaget precis som David?
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld