Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del skriver om sådant som de inte vet någonting om

och en del skriver om det

som de vet någonting

om.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 04:43



Bookmark and Share


  e-poeten
Detta är nog den mest självkritiska insiktsfulla texten jag har läst,,,
tyvärr verkar inte skribenten insett dess sanna värde!
2011-12-09

  Lavinia Röd
Ja, jag håller med. En del saknar fullständigt självinsikt och har därför ingen skam i kroppen.
2011-12-09

    flinka vera
Du är ju en sådan
skribent
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld