Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en av mina ivrigaste häcklare, här på Poeter.se

det är ju intressant, att jag intresserar Dig

i så hög grad, att Du hellre ger Dig på

mig personligen, än recenserar

mina texter.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 236 gånger
Publicerad 2011-12-08 10:23



Bookmark and Share


  zallander
Fantastisk dikt!! Nästan som Ferlin.
Självklart är jag ironisk
2011-12-08

  Lavinia Röd
Rättstavat hela vägen så vitt jag kan se. Ett ganska torftigt innehåll dock. Kanske skulle det bli bättre om du utvecklade dina tankegångar lite mer? Publiken har då lättare att förstå sammanhanget tror jag.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld