Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS ORD HADE FRAMGÅNG

står det i Bibeln

om de första

kristnas

tjänst:


det var således Ordet som hade framgång,

och inte apostlarna -eller vad de ansåg

i någon fråga.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 228 gånger
Publicerad 2011-12-08 14:25



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Det stora parti i Nya Testamentet som beskriver apostlarna heter ju ApostlaGÄRNINGARNA. Är inte bibelns ord sant här? Och skulle detta parti i NT istället heta ApostlaORDEN?

Oj, förlåt! Jag glömde. Det här är inget diskussionsforum. Radera min kommentar!
2011-12-08

  zallander
Finns du på riktigt?
Du är ju helt outstanding
2011-12-08

  Lavinia Röd
Ord kan aldrig bli klokare än mottagaren dessvärre.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld