Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 1:1-5 "I början var Ordet, Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud. Genom det har allt blivit till, utan det har intet blivit till som är till. I det var liv, och livet var människornas ljus; ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte makt över det".


GUDS ORD HAR SKAPAT MÄNNISKAN!

och Guds Ord återupprättar henne

till den hon var innan

syndafallet:


till full Gudsgemenskap:

för var och en som

tror


Detta är sant! Ja,

sanningen

själv:


Ordet säger det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-12-08 19:17



Bookmark and Share


  tom boreland
I begynnelsen var ordet, och ordet var hos Gud
och ordet var Gud, och tog sin boning hos oss.
Detta är en central del av förkunnelsen den del
som förklarar hela evoulutionen och utvecklingen
och ger människan ett ansvar,
2011-12-08

  Lavinia Röd
Jag har en mycket mer spännande tolkning på detta.....
2011-12-08

  Seglaren
Det där tror jag inte på.
Det är o-tro-ligt
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld