Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp. 5:6 "Då fick jag se, att mellan tronen och de fyra väsendena och de äldste stod ett lamm, som såg ut såsom hade det varit slaktat".


JESUS I HIMLEN

där står Han - i den syn Johannes fick på Patmos -

inte som predikant eller helbrägdagörare

eller vishetslärare


utan som ett offerlamm som varit slaktat

för våra - mänsklighetens - synders

och sjukdomars skull:


det var därför Han kom till jorden

och det var därför Han uppstod

från döden, och nu finns i

Himmelen, oss som

tror, till godo:


till räddning, till evig frälsning!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 128 gånger
Publicerad 2011-12-09 11:13



Bookmark and Share


  Lethe
Och vi såg ju hur det gick. Saker har verkligen blivit fantastiskt mycket bättre sen dess.
2011-12-09

    flinka vera
det finns bara en gud å det är ju sven----ee
tillbed honom och han rädda din själ
2011-12-09

    ej medlem längre
vers 13
Vem sitter på tronen?
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld