Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Den strid vi har att utkämpa, är inte mot människor, utan mot ondskans andemakter i himlarymderna".


HÅN BITER INTE PÅ MIG

Det vore som att jag befann

mig i en stridsfront och

där blir överraskad

eller förvånad

när några


skjuter på mig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 10:21



Bookmark and Share


    Ava He
Du hånar ju andra för dom inte delar din fanatiska
tro
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld