Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlisning i ovisshet

Jag vet att du är fast förankrad i det som är ditt,
och där du egentligen tryggt hör hemma

Men min oro river sönder mig när jag inte vet..

Förtvivlan, när jag förstår att det är jag

Förtvivlan, min älskade

Inget annat val...samvetskval

Förlåt, hur gör man när snaran griper tag?!

När vinden fullkomligt viner omkring dig

Längtan efter stiltje

Snälla förflytta dig inte dit du skall,
så jag vet att du är trygg..
i allafall för ett tag.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-16 13:21



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra text och mångtydig....
2011-12-16

    lory
mångbottnad ,underbart..vet ej varför jag fick litte tårar i ögonen..bra
2011-12-16

  TT
...en text som ger väldigt många bilder...lämnar utrymme för många tolkningar...därför en mycket bra text!!!
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP