Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vegetarisk paj är när växligheten går sönder och måste lagas. Maten är trasig, men våren kommer tidigt till Paris. Texten har legat till sig i utkast något dussin år eller så, nästa år i mitten av sköna maj. Varför regnar det 14/5?


Vegetarisk paj är när växligheten går







Det är nog bara de senaste femtio åren
sådär som det betraktas som underligt
att en vilt främmande människa erbjuder
något som hon håller kärt för en annan
vilt främmande människa att få erhålla.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-12-01 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP