Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppen lyder inte själen. Stark overklighetskänsla när inte kroppen reagerar på flykt.


Vad har du gjort med mig

Lägger mig i våran säng
för vila

Han närmar sig

Mina sinnen är på spänn
han lägger sig bredvid mig
kroppen blir stel
jag ligger på rygg

Han vänder sig mot mig

Jag håller andan
önskar komma undan

Han famnar om mig

Hela min själ förvrängs inuti min kropp

I rummet är det tyst
tiden stannar

Armarna fäktas
som att jag slogs i försvar

Benen sparkar
som att jag försöker springa för mitt liv

Min själ försöker fly
från sitt skal
men kroppen vägrar släppa
reagera
vi är inte ett

Jag försöker skrika
din makt tar mina ord

Jag slutar fly
ger upp
förblir still

Själen förlorar kampen




Fri vers av Militsa
Läst 800 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-10 11:44



Bookmark and Share


    lory
skrämande smärta....
2012-01-19

  Ronny Berk
läser och försöker förstå
2011-12-30

  Peter Stjerngrim VIP
Ryser av igenkänning och innerligt obehag ...
Även en man kan uppleva denna känsla
- men oavsett är detta inte någonting
som borde få förekomma då det helt enkelt inte är rätt
på något sätt!
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Militsa
Militsa