Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om självinsiktligt befintlig...

Respektera din intuition.
Respektera din begåvning.
Särskilt när det konventionella etablissemanget inte gör det.
Ta detta som en signal att det krävs en aktiv insats
från dig själv
att bejaka ditt kall.
Gör så eller se dina drömmar blekna
i spegeln av en
slav
som blev du...




Fri vers av PolyMathWolverine
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-10 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine