Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrskens Magi i en vacker liten ask. Förnimmer i mitt hjärta en kärlek som aldrig dör.


Minnesbank av ljuvlig doft och lycka,
energi flöden i våra känslor
Det fina som är du,
det som är min kraft


I våra vackra stunder tar vi vara på allt
Norrskens magi i en vacker liten ask,
kristall glitter i vårat hus
Tar en näve och kastar leende ut

Som en kärleks fe, vill jag dig ge
Magi stoft med vågor av värme som lyser,
jag vill strö evigt så inget hjärta fryser


Igenom..inuti..den sipprar igenom alla springor,
magin som finns emellan oss och alla vita flingor
Omfamnar dig och våran distans


Jag stämmer kärleks Auran


Jag öppnar mitt energi sprakande paket
Du är det vackraste jag vet
Du öppnar mitt inre
Vi lyfter och svävar upp när vi tittar ner
Våra ögon håller hand
Vi släpper aldrig varann


I mitt hjärta



Kärlek som aldrig dör






Fri vers av Songbird VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-10 15:54



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Härligt vacker
2011-12-13

  Peter Stjerngrim VIP
Den vackraste av kärleksbetygelser
våra barn är så innerligt värda att få dem till från oss.
Det värmer mig att dina flickor har en sådan underbar mor!
2011-12-10

    ej medlem längre
Lycklig den som mottager denna text
2011-12-10

    Wewill
En hög med särskrivningar som sänker kvaliten på en annars mycket väl skriven dikt. Du gestaltar känslorna mycket bra!
2011-12-10

    Wewill
En hög med särskrivningar som sänker kvaliten på en annars mycket väl skriven dikt. Du gestaltar känslorna mycket bra!
2011-12-10

  kerstin skriver VIP
mycket vackert och kärleksfullt skrivet.
norrsken bor i mitt hjärta.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP