Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter stormen


Skymfad

Min stolta björk har

slitits så snöpligt itu

Vill skyla din skam




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-10 14:47



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
dessvärre har jag en likadan syn i tomtgränsent bortom åkern.. tack för din insikt om skammen..
2012-01-02

  Linda CH VIP
Talande text och bild! Förstår att din sorg är tung.
2011-12-12

  Monika A Mirsch VIP
Det river inombords när ett träd stympas. Krafter i naturen kraftfullt i din haiku.
2011-12-10

  ULJO
En fin text om stormens verkningar
2011-12-10

  anits VIP
En fin haiku om en sådan
otäck händelse , det är stora
krafter när vinden tar i
2011-12-10

  Ronny Berk
men oj ! vilken stormstyrka , rotfästet höll men stammen bröts; finns det någon symbolik i detta ...
2011-12-10

  Anya VIP
Aj då, en naken text och bild som målande fångas.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP