Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bullbak

Mormor bakar bullar
med barnbarnen

förkläden
små
flätor

tvättade händer

mjöl
mormor borstar
bort

förmaningar

barnen rullar fina bullar
mormor
rullar
om
dom

noga
alla ska
vara likadana
runda
fina

barnen tittar
med stora
ögon

mamma (jag)
bakar bullar
med barnen

mjöl
överallt
barnen rullar
så fint

olika stora
vackra
och så
goda

glada barn
glad mamma




Fri vers av balalaika
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-10 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

balalaika