Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag älskar konst, ju konst'igare dess bättre... Någon har målat en tavla, motivet är delvis en sjö, en knuten hand, ett vitt elastiskt ägg med troligen en människa inuti, vilken söker ta sig ut i en möjligt fri värld. Tavla, bok, affisch, vykort.


Ros innesluten i porcerat ägg - titeln på tavlan




Den som inte är
för sent inne

kan vara
för sent ute istället

det ena utesluter
dock inte det andra.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-11-02 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP