Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höststormens vällust


höststormens vällust

fäller furor och tårar -

jag öppnar min dörr







Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-11 00:30



Bookmark and Share


  ULJO
Fint!!!!!!
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP