Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Job: "Jag vet att du förmår allt, ingenting som du beslutar dig för, är dig för svårt" JESUS, utanför den döde Lasarus grav: "Kom ut!"


GUD TALAR INTE UTIFRÅN VÅRA OMSTÄNDIGHETER

utan utifrån vem Han själv är:

himmelens och jordens

Skapare: som allt

förmår!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 89 gånger
Publicerad 2011-12-11 09:39



Bookmark and Share


    flinka vera
jo för fasen toker bara babbla du på
2011-12-12

    Sven-Erik Sköld
flinka vera, får de som är mentalt störda inte uttrycka sig? Mvh S-E
2011-12-12

    flinka vera
Detta är så oerhört löjligt
du talar som du vore en gud
jag blir mer och mer övertygad om att du är
mentalt störd
2011-12-12

    Sven-Erik Sköld
Flinka Vera, antingen tiger Han eller så talar Han, och talar Han, så är det utifrån Sina egna utgångspunkter. Mvh S-E
2011-12-11

    flinka vera
Detta är verkligen en lögn
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld