Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GUD: "Det är inte gott för mannen, att vara ensam." vilket också gäller det motsatta, d.v.s kvinnan.


Ingen på jorden fryser så mycket

som den som saknar

famn, att värma

sig i..




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-11 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld