Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomas Tranströmer fick inte bara Nobelpriset, han fick också kungens varma leende, som han själv återspeglade. En fin cermoni bortom det cermoniella..


Kungen och Tomas Tranströmer

två sårade

som värmde varandra

med igenkännande leenden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 10:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fyfan vad tragiskt dåligt.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld