Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte väckelse i de flesta av församlingarna i vårt land

och det måste betyda

att JESUS befinner

Sig utanför

lägret.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-11 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
utanför ditt läger ja, gubbjävel.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld