Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG FIRAR INTE JUL!

men ärar JESUS

alla årstider


och alla

helger


och störs varken av Satan

eller jultomten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-11 16:55



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
jag gillar julen
men inte allt med den
2011-12-11

    Sven-Erik Sköld
JESUS: "Hela världen är i den Ondes våld".

När jag handlar mina matvaror -och andra, vart går överskottet: till Guds verk eller Mammons, Satans? eller när jag köper mina kläder, eller går och fikar, vem får mina pengars överskott? Gud eller Djävulen? Om vi skall undvika Satan, måste vi ju fly världen: och det är inte Guds mening, den är tvärt om, att vi skall inta den, i Jesu Namn!

Vi är satta I världen, men är inte AV den; världen är vår - den kristnes - verksamhetsort, inte hemort. S-E
2011-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är väl inte huruvida han är FARLIG eller ej det handlar om, utan ett principiellt avståndstagande från allt som har med hedendom och avgudadyrkan att göra.
Spiritualistiska seanser är sålunda- eftersom Satan är besegrad - heller inte farliga, men vi deltar ju inte i dem.
2011-12-11

    Sven-Erik Sköld
Om jultomten är Satan, som Larz hävdar, då är han i så fall besegrad, och alltså ofarlig för den som tror.

JESUS: "Se, jag har gett er makt att trampa på ormar och skorpioner och att nedtrampa all ovännens härsmakt, och han skall inte kunna göra er någon skada".
2011-12-11

  © anakreon VIP
Jasså.
2011-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Störs man inte av tomten behöver man omvända sig.
2011-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Jultomten ÄR av Satan.
2011-12-11

    ej medlem längre
ärar Jesus genom att påstå att han skulle ha blivit korsfäst? skulle inte tro det.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld