Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetenskap

Vattenkristaller
speglar stämningar
kristallerna formas av
mina tankar
min omgivning,
jag får mitt
inre vackert.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-11 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra