Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterns vita händer

Vinterns vita händer smeker oss igen
Gömmer alla spår av hämnd och aggression
Glömmer alla tankar om död och raseri
Öppnar nya vägar för dem som vågar tro
Äskar allihopa som följer sina drömmar
Vinterns vita händer ger en ny chans.




Fri vers av Linn Be
Läst 1684 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-11 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Be