Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

Det spelar egentligen ingen roll vad du gör

Jag hör ständigt en nynnande sång i natten

den tycks aldrig slut



Vad tänker du nu..

Du vände dig om..

Jupiters dalgångar

vänder blad i sina magiska ringar

Imorgon är en annan dag



Du så stark


jag


ännu svag




Fri vers av Songbird VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-13 19:34



Bookmark and Share


    nånja
en ständigt nynnande sång i natten!
2012-11-16

  Hon, Hanna
Den här gillade jag verkligen, vacker dikt som kan läsas på flera plan. Den andra versen fångade mig särskilt :)
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP