Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende Son, för att var och en som tror på honom, inte skall gå förlorad, utan ha evigt liv".


EN JESUS MED HÖG MYSFAKTOR

Det syns mig som många kyrkor

predikar en Jesus med hög

mysfaktor, en mysfaktor

som inte återfinns i

Guds Ord, Bibeln


JESUS kom inte för att mysa

med oss: utan för att

rädda våra liv inför

evigheten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 141 gånger
Publicerad 2011-12-12 08:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men så kommer de också att bli utspydda ur Hans mun.
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld