Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 1:12-13 "Men åt alla dem som tog emot honom (JESUS) gav Gud rätt att bli hans barn, åt dem som tror på hans (Jesu) Namn; och de har blivit födda, inte av blod, inte av någon mänsklig vilja, eller någon mans vilja, utan av Gud".


GUD HAR GETT MÄNNISKAN RÄTT

ATT FÖRKASTA SIN

FRÄLSNING.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-12-12 10:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Det finns bara ett namn givet under himmelen".....
Du vet ju att namnet Jesus inte funnits alls så länge...
Du är full av lögner!
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld