Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag går till min Far och er Far, till min Gud och er Gud"


Om någon visar mig en vacker väg

med mångfald av blommor

vid dikesrenen, men

vägen inte leder

till himlen


har den berövat mig

det viktigaste!


hemkomsten hos Gud;

som är min Far och

min Skapare!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 98 gånger
Publicerad 2011-12-12 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld