Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skri-klådan är ett medicinskt fenomen. Trots att jag själv upplevt skri-klådan på riktigt nära håll har jag ändå inte kunnat finna ordet i någon medicinsk skrift, läkarbok, Fass, uppslagsverk etc. Den tar sig dock ofta uttryck i olika butiker o varuhus.


Dagens förklarade ord 2011 12 12 - Skriklåda









Skriklåda – Det slags höga utrop som springer ur upplevelsen att vara obesvarat förälskad i ett föremål av något slag. Förutsättningen är att du är ett barn och att föremålet förnekas dig trots det kliar något alldeles vansinnigt i dina fingrar att få äga föremålet ifråga.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-12 12:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du skulle nog ha skri-klåda om du hade en arbetande granne som min. Han har 'jobbat hemma' sedan 2015 ungefär, han har egen snickarverkstad i lägenheten. Eller så får han 'verktygslåda i present' varje år och så provar han varje dag året runt, om grejerna 'håller vad de lovar'.
2022-01-07

  Nanna X
haha jag trodde man skulle avstava skrik-låda. om man lider av de kval du bskriver kan man ju ta en låda och skrika i, en skokartong eller en laptop eller nåt.
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP