Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt utom det

varenda rörelse
andetag tanke känsla
ni samlar ihop
varje (ögon)blick

varje nytt minne
varje tenta ni hjälps åt med
maten ni lagar tillsammans
att ni går på stan ihop
att ni går på alla andra ställen med
att

känns som största slaktarkniven i bröstet
hugger sticker
lägger sig som en gas
kväver
spränger

allting skakar om
allting gör mig

förbannat svartsjuk

allting



utom att ni knullar varandra




Fri vers av karlsson
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-12 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karlsson
karlsson