Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apg. 7:56-58 "Och han sade: "Jag ser himmelen öppen och Människosonen stå på Guds högra sida. Då skriade de med hög röst och höll för sina öron och stormade alla på en gång mot honom och förde honom ut ur staden och stenade honom".


DE SOM FÅR ÄRENAMN AV GUD

får nog räkna med

att bli föremål

för

stenkastare.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 14:58



Bookmark and Share


  Elwania
Kajafas tror att du kan sätta guds signatur under dina självupptagna uttalande?

Du tror du står närmare gud än någon annan?

Faktum är nog snarare tvärtom Kajafas
2011-12-12

  Lavinia Röd
Stenad som jag trodde!
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld