Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMMA HJÄRTAN GER TOMMA HUVUDEN! II

Vishetens början är Gudstro


står det i Guds Ord

och det innebär

att den som

saknar

den


inte bara är tom i hjärtat

utan också i sitt

huvud:


först och främst står detta skrivet i Guds Ord,

Bibeln, och för det andra bekräftas den

sanningen mer än väl, av vissas


kommentarer, på mitt

kommentatorsfält!






Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 17:37



Bookmark and Share


    tramp
du är skarpsinning du jag imponeras så lätt av de ärovärdiga sm befinner sig i sanning och som ser sambanden på det högre planet
2011-12-12

  Lavinia Röd
Börjar du nu äntligen utöva lite självreflektion? Jag tycker i och för sig att ditt fördömande påminner om nazitysklands elitistiska tänkande. Nog kan du vara snällare mot dig själv?
2011-12-12

    Sven-Erik Sköld
Lars G. det var många påståenden, hel utan underbyggnad. Mvh S-E
2011-12-12

    Lars Gullberg
tror ingen gillar dej
här på sajtern Sven Erik
du är både osympatisk
och falsk
din världbild och människosyn
är både obehaglig
och rutten och fylld
med skräckpropaganda
om du tittar riktigt noga
är detta poesi ?
2011-12-12

    papillon
Hehe - utryckning till den kristliga dumhetens försvar från sajtens egen Don Camillo. Mycket stiligt
2011-12-12

  Göran Gustafsson VIP
En balans mellan hjärtats vishet och tankens förnuft är nog det bästa.
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld