Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara poet innebär att vara HELIGT EGOCENTRISK!




Jag bråkade med en vän nyss som tycker att jag snöar in i mitt skrivande.

Han förstår inte att skrivandet är ett heligt kall, att allt annat är sekundärt

under skapelseprocessen. Och att det krävs mycket ensamhetstid också i

förberedandet för skrivandet. Att vara poet innebär att vara heligt

egocentrisk!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-12 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP