Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud står emot de högmodiga, men de ödmjuka ger han nåd" "Gud bor i helighet i höjden, men också hos den som är ödmjuk och har ett förkrossat hjärta"


JESU BUDSKAP TILL FÅREN, TILL ÖDMJUKHETEN

och till getterna, till högmodet,

är helt olika:


till fåren: "Kom, ni min Faders

välsignade, och ta i besittning, det rike

som är tillrett åt er, från världens början"


till getterna: "Gå bort ifrån mig, i förbannelse,

till den eviga elden, som är tillredd åt

djävulen och hans änglar".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-13 04:41



Bookmark and Share


    flinka vera
finna guds ord?
finn dig själv människa !
2011-12-13

  Kerstin VIP
Men kanske att vissa ord ur bibeln är för hårdsmält för en del, eller för salt ?? :)
2011-12-13

  Kerstin VIP
Jag mötte jag Gullberg som gick över älven och uppför backen till dagens bestyr och hoppades han skulle få höra ett Guds ord i dag :) men alla uppskattar det inte, för mig är det mat för själen.
2011-12-13

  Elwania
klippt och klistrat vad Jesus sagt!
du missbrukar ju hans namn.
du gömmer ditt eget förakt
bakom Jesus namn ,
jag tror inte han uppskattar detta.
2011-12-13

    Sven-Erik Sköld
Lars G, jag har ju bara "klippt och klistrat" vad JESUS har sagt. Mvh S-E
2011-12-13

    Lars Gullberg
Titta ut genom fönstret
Sven E
och berätta vad du ser
berätta om mammorna som drar
sina barnvagnar
berätta om barnen
som drömmer
om att bli nått
berätta om oss
människor
som lever på denna
jord
berätta om poeterna
som skriver på denna sajt
lev Sven Erik
bland dina medmänniskor
och bli en god troende
där finns missionen
där finns kärleken
Så som Jesus levde
och sluta sprid en massa dynga
om oss, sluta upp
och se oss som satans kadaver
sluta upp och tryck upp
en massa domedagpamfletter
t.o.m. de troende här
skakar ju på huvudet åt ditt dravel
Jag tror i grund och botten
att du är en mycket
ensam människa
med en mycket förvrängd
verklighetsuppfattning
och det rår du säkert inte för
lycka till

Lars Gullberg Poet och troende
2011-12-13

  Lavinia Röd
Ja, just det...Du har lärt dig att klippa och klistra.
2011-12-13

  Lavinia Röd
Det förvånar mig att du kan stava till ödmjukhet.
2011-12-13

    Urme
haha vad sa han till din kategori svinpälsar
2011-12-13

  Seglaren
Domedagspredikan ... igen!
2011-12-13

    papillon
Det sekteristiska budskapet från författaren till sajtens många tusen medlemmar -

Alla ni jävlar som inte tror precis som jag, ni skall stekas i helvetesbranden i evighet, elden skall förtära er, hehehehe, jajamensan........

Och ni, ulliga gulliga får som lyder mig, som ödmjukt kryper för mina fötter, som bräker och skiter på mitt kommando - låt oss gemensamt tåga till paradiset, alla nio - jag tar täten
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld