Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Predika Ordet, träd upp i tid och otid, bestraffa, tillrättavisa, förmana med allt tålamod och med undervisning i alla stycken. Ty den tid kommer då de inte vill höra den sunda läran.. om du det gör, räddar du dig själv och de som hör dig".


EN JESUS MED HÖG MYSFAKTOR II

Det syns mig som många kyrkor

predikar en Jesus med hög

mysfaktor, en mysfaktor

som inte återfinns i

Guds Ord, Bibeln


JESUS kom inte för att mysa

med oss: utan för att

rädda våra liv inför

evigheten


Problemet med den förkunnelsen

är, att alla som får del av den

går miste om den JESUS

som Bibeln berättar

om och den väg

Han har,


när Han säger: "FÖLJ MIG!"

på den väg som leder till Himlen;

som är smal och går genom en trång port.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 04:40



Bookmark and Share


  Elwania
Så du tjatar om att följa Jesus
Tomt prat .Varför följer du inte honom då?
istället för dina vanföreställningar på honom
2011-12-13

  Seglaren
Det är syndigt att mysa. Att ha roligt.
2011-12-13

  Göran Gustafsson VIP
Nej just det. Så här i juletid är det bättre att ta fram tagelskjortan än att mysa kring glöggen.
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld