Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53:5-6 "Han var sårad för våra överträdelsers skull och slagen för våra missgärningars skull; domen var lagd på honom..Vi gick alla vilse som får, vi ville vandra vår egen väg, men Herren lät alla våra missgärningar drabba honom"


När räkningen kommer på våra bristfälliga liv och många felsteg

och gärningar som helst varit ogjorda

har JESUS redan betalat den:

Han rev sönder våra

skuldbrev på

korset:


för var och en som vill det:

som tror på Honom; och

de står skuldfria!

inför Gud.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 07:26



Bookmark and Share


  Seglaren
Bra text. Gillar.
2011-12-14

    ej medlem längre
om det är nån som ska brinna i helvetet så är det ju du.
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld