Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Människan skall inte leva enbart av bröd, utan också av vart ord som utgår från Guds mun". Detta därför att hon är en evig själ.


VARGARNA VILL INTE ÄTA GUDS FÖDA, GUDS ORD!

de vill äta

fåren.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 202 gånger
Publicerad 2011-12-13 13:39



Bookmark and Share


  zallander
"Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus ,sveen eeerik skööld- sveen eerik skööld"
2011-12-13

  Lavinia Röd
Tänk om vargen dessutom tror att han är ett får? Och medan han tuggar sina jämlikar så predikar han, ty han hade glömt att yla i sorg som alla sina kompisar.
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld