Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud har inte anseende till personen".


GUD ÄLSKAR VARJE MÄNNISKA LIKA MYCKET!

det ofödda barnet

i moderlivet


likaväl som JESUS och Hans

apostlar, eller Abraham


eller varje annan

Människa.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 13:42



Bookmark and Share


  Kerstin VIP
Ingen är för liten för att älskas av Gud,
däremot kan man göra sig själv för stor
för att få plats i hans famn.
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld