Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luk. 3:2-3 "Då kom Guds befallning till Johannes.. i öknen och han gick och predikade i hela trakten omkring Jordan, bättringens döpelse till syndernas förlåtelse" Jer. 23:29 "Är inte mitt ord som en eld, säger Gud, och som en hammare som krossar klippor?


ÖKENPROFETER

Från öknarna kommer Guds starkaste män:

med Ord och Eld från

himmelen!


De frågar ej efter applåder och ära

men efter att slaggfritt Guds Ord

få frambära!

-------


Jeremia 15:19 "Om du frambär

ädel metall, utan slagg

skall du få tjäna mig

som mun, säger

Herren"



Hes. 2:7,5 "Tala mina Ord till dem, om

de hör på dem, eller ej, då de nu

är så gensträviga.


Och oavsett de hör på dem, eller ej,

så skall de dock förnimma, att en

profet varit bland dem".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld