Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jer. 22:29 "O land, land, land, hör Herrens Ord!"


GUD HAR ETT ORD TILL SVERIGES FOLK

men det får Han inte fram genom kyrkorna

och deras förkunnare. Ordet är: "Gud har

sak med landets inbyggare, eftersom

ingen sanning och ingen kärlek och

ingen Guds kunskap finns

i landet


Man svär och ljuger, man mördar och

stjäl och begår äktenskapsbrott,

man far fram på våldsverkares

vis, och BLODSDÅD FÖLJER

PÅ BLODSDÅD".


Kan vårt land beskrivas exaktare

än med de raderna? skrivna

av en Guds profet, för

länge sedan:


men sannerligen aktuella

för oss -och vårt land

idag!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-12-14 10:27



Bookmark and Share


    tramp
Och vad värre är ! Det ska visst finnas Svenskar som skriver en massa trams på internet har jag hört
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld