Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Gryning

jag tänder ett ljus

och inväntar gryningen

elden omsluter




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-14 09:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön.
2011-12-18

  Kalle.O
Det är verkligen något visst med tända ljus den här årstiden...
Fin haiku
2011-12-15

  anits VIP
En mycket fin haiku som
värmer gott
2011-12-14

  ULJO
Underbara tankar
2011-12-14

  Linda CH VIP
Orden framkallar en mjuk bild och atmosfär av värme.
2011-12-14

  Monika A Mirsch VIP
och jag träder in i din gryning
och sätter kaffepannan på elden
- tack för din ljuva inspiration!
2011-12-14

  Anya VIP
Skön omslutning av värme.
2011-12-14

    ej medlem längre
vilsam väntan
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP