Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Saliga är de renhjärtade, ty de skall se Gud" "Er Fader vet vad ni behöver".


Om Du inte är störst, bäst, vackrast och rik!

men har ett rent hjärta

inför Gud: är

Du rik!


för Du kan se Gud: Han

skyms inte inför Dina

barnaögon


och de ser, att Han

är Din far, som

vet


vad Du behöver:

till evig

tid


och ger Dig det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 93 gånger
Publicerad 2011-12-15 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld