Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amos 3:7 "Sannerligen, Herren, Herren gör alls inget, utan att ha uppenbarat sitt råd för sina tjänare profeterna" 2 Krön. 20:20 "Ha tro på Herren, er Gud, så skall ni ha ro, och tro på hans profeter, skall ni bli lyckosamma".


DEM GUD GÖR TILL SINA PROFETER

till Sina språkrör

på jorden


har säkert inte alltid en

bekväm och lätt väg

att gå:


men de är definitivt alltid

framtidsmänniskor!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-15 05:12



Bookmark and Share


    Urme
Märkligt att du alltid gömmer dig bakom Jesus, du blir inte mer profet för det.
Svansen sticker ju alltid fram och avslöjar vem du egentligen är.....
2011-12-15

    Sven-Erik Sköld
Urme, märkligt nog kallade man JESUS för det också! så jag är i synnerligen gott sällskap också på den punkten. Tack för det! Mvh S-E
2011-12-15

    Urme
Bockafotens herre är du nog närmare än gud
2011-12-15

  Seglaren
En av Guds stora nutida profeter är Sven-Erik Sköld!
Tro det, den som vill ....
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld