Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon kommer förevigt osagt se

Så starkt ljuset är emellan
de
sköra
grenarna

Sten under sten
sten över sten
I vindarnas musik

Sparsamt formande
brinner livet i mina fingrar
Stävjar formligen min lust
där bilden av dig känns i min själ

Vad gjorde vi alla innan,
vi lärde oss att inta lodrätt ställning

Mina lågor är inte stillade
Det fladdrar ljust och inte ner
...i min sjuarmade ljusstake
Mina ögon kommer förevigt osagt dig se

Jag residerar med min längtans blick över havet
Jag skickar flaskpost i en termos
Kommer med värme

Var är du?

Kärlek..

Kärleken...

Åtskilliga år har svunnit här i timmar

...dock inte spårlöst!

Varje morgon syns spåret av mitt finger som ritar Hjärtan på glaset i den varma imman
Naken av längtan och åtrå

Vatten under vatten
Vatten över vatten
Vad uppstår när köld växlar till tö
Vad händer när tiden går runt oss
i svingande armkrok upp till hjärtat i kvicksand

I mitt hjärtats djup hoppas jag nästan orimligt att vi skall vara fallet

Du är det ljuva frukternas sköna
Du är fukten på mina läppar
Du är smakerna jag vill känna
Jag riktar min blick mot dig





Fri vers av Songbird VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-15 12:10



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Saknar din närvaro ...
2011-12-15

    ej medlem längre
Mmm, så sinnligt
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP