Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS påminde om självklarheter

LAGEN OM SÅDD OCH SKÖRD

det människan sår

skall hon också

skörda


VETEKORNETS LAG

Om inte vetekornet faller i jorden och

dör, förblir det ett ensamt korn,

men om det dör, bär det

mycken frukt.


OM HERDETJÄNSTEN

En god herde ger sitt liv

för fåren.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld