Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luk. 13:31-32


HERODES GILLADE INTE JESU UPPDRAG

men JESUS lät hälsa "till den räven", att Han inte

styrdes av honom, utan av Kungars Kung

och Herrarnas Herre och var utsänd

av Honom, som sitter på den

tron, som inte skapats

av människohand!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld